Aorta-Visie Adviescentrium verzorgt ook verschillende soorten cursussen, scholingen , workshops enz. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten:

  • Workshops op scholen en in bedrijven
  • Kookcursussen individueel of met een groep (koken met gezonde en natuurlijke ingrediënten)
  • Workshops over voeding/gezondheid/opvoeding

Workshops op scholen en in bedrijven

Bij workshops op scholen geef ik in ieder(e) klas, op afspraak met de directie en de leerkrachten, les over beweging, gezonde voeding en het belang van voeding en beter kunnen leren en concentreren. Maar ook andere voeding- of opvoedingsgerelateerde onderwerpen kunnen worden besproken, bijvoorbeeld aan ouders met opvoedingsvragen, waarbij ik altijd de link leg van het belang van gezonde voeding en opvoeding (zie workshops).

Bij bedrijven geef ik ook de mogelijkheid lezingen en/of workshops te verzorgen voor de werknemers én werkgever. Alles op interactief niveau, met het doel gezonder en stressvrijer op het werk te zijn.

Kosten

Per dagdeel €200. Een hele schooldag kost €350.

Kookcursussen individueel of met een groep

Koken met mensen, individueel of met een groep gaat over koken dat gemakkelijk is maar zo puur mogelijk, met zoveel mogelijk volwaardige nutriënten, direct praktisch aan het fornuis.

Ik leer de deelnemers welke producten het meest zuiver zijn, waarom en hoe producten op een bepaalde manier te bereiden.

En ook hier: het verband leggen tussen gezonde voeding en gezondheid, aandoeningsgericht maaltijden bereiden en er juist smaakvolle gerechten op tafel zetten.

Workshops over voeding, gezondheid en/of opvoeding

Bij bedrijven geef ik de mogelijkheid om workshops te verzorgen voor de werknemers, zodat men fitter en stressvrijer op de werkvloer kan staan. Alles gebeurt op interactief niveau.

Maar ook in kinderdagverblijven, ouderavonden,  bedrijfsscholingsdagen en ook sportscholen verzorg ik workshops. Altijd leg ik een relatie tussen gezondheid en voeding, het belang van het welbevinden en het nauwe verband met gezond eten.

Kosten:

Bij vijf deelnemers € 125, tien deelnemers € 200 en 15 deelnemers €250.

Duur Twee uur.

De workshop is tegen een gereduceerd tarief ook individueel of in tweetallen te volgen.

Bent u geïnteresseerd in een cursus of workshop van Aorta-Visie Adviescentrum?

Neem dan nu contact met mij op.