Ervaringen

In de afgelopen jaren heb ik vele mensen geholpen met mijn orthomoleculaire therapie. Een selectie van verhalen van patiënten die praten over hun ervaringen omtrent de behandeling en adviezen die Aorta Visie Adviescentrum gaf:

Jarenlang tobben met allergieën

”Jarenlang tobde ik met allergieën van mijn kinderen. Toen ik startte met de verandering van voeding, aangevuld met supplementen, verdwenen de klachten. Fijn voor de kleintjes en ons“

Alle klachten verdwenen

“De zwangerschap was zwaar, maar toen ik halverwege met voedingssupplementen begon, verdwenen de klachten. De tijd na de bevalling was dankzij Philomena’s hulp vrij van post-natale depressies. Wat adviezen al niet kunnen doen!”

Hoofdpijnvrij en fitter in het dagelijkse leven

“Ik houd ontzettend van sporten. Hoe zwaarder hoe beter. In de zomer fiets ik het liefst de beroemde Tour de France cols als de Tourmalet, de Aspin en de Perysourde. Als hoofdpijnpatiënt zat ik al op een bepaald dieet met veel groente en fruit. De aanvulling van natuurlijke voeding-supplementen die Philomena mij adviseerde, maakt het mogelijk dat ik niet alleen langer en intensiever kan sporten, maar ook nog eens zonder hoofdpijn! Wanneer ik een blessure voel opkomen of bij hele hoge stresspieken op het werk of slaapproblemen dan kan ik met de adviezen van Philomena vooruit. Dit is mijn manier geworden om fit te blijven. Van het begin af aan heb ik namelijk baat gehad met haar adviezen…”

Borstontsteking verdween sneller dan vroeger en bleef weg

“Tijdens de borstvoedingsperiode heb ik meerdere malen een borstontsteking gehad. Toen ik eindelijk besloot hier met suppletie iets aan te doen, viel me op dat dit euvel veel sneller verholpen was.”

Persoonlijke begeleiding en les

“De orthomoleculaire geneeswijze spreekt mij erg aan omdat je zelf bij de behandeling betrokken bent doordat je deze eigenlijk voor het grootste deel, naast advies van je therapeute zelf uitvoert. Er worden “diëten uitgestippeld” die voor jou klacht van positieve invloed zijn. De voeding is dus van groot belang en er wordt dan ook heel erg veel over vertelt, wat ik persoonlijk ontzettend leuk en leerzaam vind.”

Hoofdpijnvrij na ontgiften en aanpassing van voeding

“Na een heel medisch circuit doorlopen te hebben vanwege hoofdpijn en migraineklachten kwam ik enige jaren geleden in contact met Philomena. Ik stond heel sceptisch tegenover haar voedingsadviezen en de door haar voorgeschreven voedingssupplementen. Ergens geloofde ik er geen bal van. Ik was behoorlijk sceptisch; ik had al zoveel geprobeerd. Met het idee van ‘niet geschoten is altijd mis’ ben ik begonnen de adviezen op te volgen. Van het begin af aan heb ik baat gehad met de adviezen van Philomena. Hoewel ik er soms nog wel van baal dat ik iets niet kan eten, gaat er niets boven een hoofdpijnvrij leven”

De pijn verdween geheel zonder operatie

“Ik ontmoette Philomena en zij zag dat ik behoorlijk veel pijn aan mijn schouder had. Ik kon mijn arm slechts minimaal bewegen en had altijd pijn. Na het maken van een scan was gebleken dat er een scheur in het kapsel van mijn schouder zat en daar zou ik aan geopereerd worden. Een andere manier van genezen was volgens de orthopeed niet mogelijk. Philomena liet me weten dat a.g.v. haar manier van behandelen een operatie ws. niet nodig zou zijn. Dat vond ik een “pittige” uitspraak. Wel een consult aangegaan: ik kreeg diverse voedingsadviezen en slikte biocondil (kraakbeenhersteller). Per week kon ik mijn arm beter bewegen en de pijn verdween geheel. Een operatie bleek niet nodig te zijn en het kraakbeen is hersteld.

Ik heb dit als “wonderlijk”ervaren en ben erg blij met het verrassende resultaat.”

Geen pijn meer in mijn gewrichten

“Na een week ontstekingsremmers slikken voelde ik me zo beroerd en had zoveel pijn, dat ik besloot een andere route in te gaan en kwam op het pad van Philomena Steinfort. Ik kreeg voedingsadviezen en ze adviseerde mij diverse supplementen. Na 4 dagen waren alle pijnklachten verdwenen. Ik ben dankbaar dit pad te hebben gevonden.”

Herkent u in één van deze verhalen klachten van uzelf?

Neem dan contact met mij op om te kijken welk behandelplan het beste bij u past.