Uw therapeute

Philomena Steinfort, Orthomoleculair medisch deskundig therapeut.

Geboren in 1963, moeder van 3 kinderen die alle drie last hadden van hun luchtwegen. Vanuit een interesse voor de natuur en geneeswijzen in combinatie met een onderzoekende houding, kwam ik er al snel achter dat allergieën de boosdoener waren. Om meer mensen op een deskundige wijze te helpen heb ik de opleiding tot orthomoleculaire voedingsdeskundig therapeute afgerond bij het SEO. Daarnaast heb ik de module Voeding en Toxicologie aan de Open Universiteit gevolgd.

In 2011-2012 heb ik me ook bekwaamd in de Glycobiologie via het Glycoinstituut en ook via LongevityEd Professional Education Group. Ik beschouw mezelf meer als coach dan als een therapeut die boven de patiënt staat. Ik zie het als mijn taak de patiënt te begeleiden om zijn of haar gezondheid weer in balans te krijgen.

Sinds 2002 heb ik mijn eigen praktijk en help ik mensen met veel uiteenlopende aandoeningen en klachten, vanuit mijn praktijk Aorta-Visie Adviescentrum.

Waarom Aorta-Visie?

Zoals de aorta de levensbepalende stoffen vervoert en zo mede de gezondheid onderhoud (hier stond bepaalt) beïnvloeden (hier stond ook bepalen) (op)-voeding en onderwijs uiteindelijk ook je mentale gezondheid en weerbaarheid. Beide zijn (hier stond ook bepalend) sturend voor het vervullen van ambitie en een succesvol en gelukkig leven. Opvoeding en onderwijs, evenals voeding en gezondheid, vormen de slagaders van de maatschappij op dezelfde wijze als u dat weer binnen uw gezin of organisatie bent.

Met mijn adviezen wil ik van toegevoegde waarde zijn en u weer plezier in uw op-/-voeding te geven of uw kind weer plezier in het onderwijs. Voor organisaties kan het betekenen dit dat medewerkers (weer) een concrete toegevoegde meerwaarde leveren door zichzelf te willen ontwikkelen en daarmee de organisatie of omgeving waarin ze werken.

Een omgeving moet ruimte bieden aan vooruitgang, aan de gezondheid en groei van de individuen die er deel van uitmaken. Deze match is succesvol wanneer op-/-voeding en onderwijs hand in hand met elkaar samen gaan. Mijn adviezen zijn erop gericht van toegevoegde waarde voor uw aanpak te zijn. Samen gaan we voor op resultaat toegespitst oplossingen.

Ik definiëer succes als een geslaagde match tussen probleem en mijn advies, tussen uw visie en die van Aorta-Visie Avdviescentrum, voor u en uw kind of organisatie, voor de korte en de lange termijn, voor nu en voor de toekomst.

En in alles heb ik hart voor uw zaak!

 

Bent u benieuwd of ik u ook kan helpen?

Neem dan contact met mij op.